Остават три дни до крайния срок за записване за поредното издание на Риболовния

...
Остават три дни до крайния срок за записване за поредното издание на Риболовния
Коментари Харесай

За майстори и каръци: Риболовен фест под Дяволския мост

Остават три дни до крайния период за записване за следващото издание на Риболовния фест под Дяволския мост. Заявки за присъединяване се подават в отдел „ Образование, спорт и просвета “ към община Ардино или на телефон: 0886 441 092.24, оповестява rodopi.com.

Крайният период за записване е 16 юни. Състезанието се радва на огромен интерес и досега публично са записани към 50 участници – мъже, дами, юноши и деца. Задължителното изискване за участниците е да имат рибарски билет.
-->
Станалият към този момент обичаен Риболовен фест ще се състои на 17 юни под патронажа на кмета на община Ардино Изет Шабан. И тази година фестивалът включва съревнование по улов на речна риба, туристически поход от град Ардино до Дяволския мост и музикална стратегия.

Надпреварата ще стартира в 9 часа и ще продължи до 12. Рибарите ще бъдат разпределени в три възрастови групи – деца и юноши до 14 години, мъже и дами. За най-хубавите въдичари от района и страната, община Ардино е осигурила специфични награди. Предвидени са призове за риболовците, уловили най-малка и най-голяма риба, както и за „ карък “ на надпреварата.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР